Bjarne Hedegaard står i spidsen for den nye Dansk Outlet tøjbutik i Horsens.
Bjarne Hedegaard står i spidsen for den nye Dansk Outlet tøjbutik i Horsens.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dansk Outlet åbner butik i Horsens

Tøjkæden kommer til Horsens


 

Tøjkæden Dansk Outlet åbner sin butik nummer 22 i Horsens. Det er en butik på 1.000 kvadratmeter, der indrettes på Nygårdsvej 2 ud til Vejlevej og er fyldt med tøj, sko, makeup og meget mere. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

”Folk fra Horsens og omegn kan glæde sig til en stor butik med et kæmpe udvalg af tøj og sko. Eftersom vi hedder Dansk Outlet, tror mange fejlagtigt, at vi sælger genbrugstøj, restpartier og udgåede varer. Det er på ingen måde tilfældet. Vi sælger sæsonaktuelt modetøj til alle aldre og i alle størrelser - både til børn, de modebevidste unge, de prisbevidste forældre og til de folk, der har brug for de helt store størrelser, som ofte kan være svære at opstøve. Samtidig flyver der hver uge dugfriske varer ind på vores hylder og stativer, så vi hele tiden har et varieret udvalg for enhver smag. Til gengæld sælger vi det til markedets bedste priser, så det er her, at 'outlet' kommer ind i billedet”, forklarer Bjarne Hedegaard, der bliver indehaver (franchisetager) af butikken i Horsens.

Han har stået i spidsen for Dansk Outlet i Tilst, der for nylig lukkede, fordi butikken havde udsigt til en huslejestigning.

”Vi kan sælge vores varer så billigt, fordi vi dels har nogle fordelagtige leverandøraftaler, og dels fordi vi sparer andre steder såsom på husleje og den generelle beliggenhed. Dansk Outlets butikker hører ikke til på de fashionable gågader i de større byer, men i mindre byer eller i udkanten af de store, hvor man kan få flere kvadratmeter for pengene. Samtidig placerer vi os ofte tæt på en trafikeret hovedvej, som tilfældet også er her i Horsens, så familien Danmark kan få øje på vores gule facade gennem bilruden og forhåbentlig svinge forbi og gøre en god handel. Hos Dansk Outlet kan hele familien nemlig shoppe nyt tøj til garderoben på samme tid og sted,” siger Bjarne Hedegaard.

Butikken i Horsens holder åbningsfest lørdag 20. maj med tilbud og aktiviteter for hele familien. Der vil være gratis morgenmad til alle klokken 07.30, hvorefter borgmester Peter Sørensen klipper den røde snor. Både lørdag og søndag kan der købes pølser, popcorn, øl og sodavand, mens børnene blandt andet kan bruge energien i den store hoppeborg ude foran butikken.

 

 


Publiceret: 15. Maj 2017 19:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere