Hele holdet bag Palsgaard Sommerspil samlet foran Gildehallen på Palsgaard. Foto: Palsgaard Sommerspil.
Hele holdet bag Palsgaard Sommerspil samlet foran Gildehallen på Palsgaard. Foto: Palsgaard Sommerspil.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Det bli’r sjovt. Rigtig sjovt

Musicalen Annie er garanti for god underholdning, lyder det fra Palsgaard Sommerspil


 

Palsgaard Sommerspil præsenterer i år musicalen om den lille rødhårede pige Annie, der kommer fra et fattigt og forsømt børnehjem og går grueligt meget igennem, før hun ender i selskab med milliardæren Warbucks og selveste præsident Roosevelt.

“Det bli'r sjovt. Rigtig sjovt. Både for os, der skal sætte forestillingen op, for jer, der skal være med og ikke mindst for publikum,” sagde instruktør Jens Frausing, da han fornylig præsenterede musicalen for skuespillerne og alle de frivillige.

Holdet er gået i gang med prøverne for at blive klar til Annie, der opføres på Danmarks Smukkeste Friluftsscene fra 27. juli til og med 6. august. Det oplyser Palsgaard Sommerspil i en pressemeddelelse.

“Jeg har været med i rigtige mange gode musical-opsætninger, men den bedste og sjoveste var dengang, jeg fik lov at være med i 'Annie' på Fredericia Teater. Det er en fantastisk forestilling, både musikalsk og handlingsmæssigt. Og altså også rigtig sjov. Her på Palsgaard har vi et virkelig stærkt hold klar til at gå i gang med prøverne. Vi kommer til at levere en forrygende version,” siger Karin Misser, formand for Palsgaard Sommerspil.

Den 27. maj holder Palsgaard en 'Kom Indenfor' koncert på Horsens Ny Teater med markante numre fra de senere års musicals.

 


Publiceret: 14. April 2017 11:45
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere