Kommunalvalg 2017
Dorte Normann har stiftet et nyt parti.
Dorte Normann har stiftet et nyt parti.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DF-afhopper stifter nyt parti: Der er brug for en anden tone i debatten

Dorte Normann har etableret nyt parti og stiller op til byrådet 

Byrådsmedlem Dorte Normann har stiftet et nyt parti, der kalder sig 'Moderate Danske Folk'. Dorte Normann har været løsgænger i byrådet i Horsens Kommune (ikke medlem af noget parti), siden hun i efteråret meldte sig ud af Dansk Folkeparti, hvor hun ikke længere følte sig værdsat. Dorte Normann mener, at Dansk Folkepartis lokalforening i Horsens har taget en højredrejning, og hun lægger ikke skjul på, at navnet på hendes nye parti hentyder til hendes tidligere parti.

“Danske Folk refererer til den indvandrerdebat, der er for tiden om, hvem der er dansk. Jeg repræsenterer alle dem, der uanset nationalitet FØLER sig danske,” forklarer Dorte Normann.

“Jeg synes, vi skal have en anden tone i debatten. Der er mange mørke i huden, der er 3. generations-indvandrere eller flygtninge, og der er adopterede, der alle sættes i samme bås. Folk, der er mørke i huden, bliver lagt for had ikke bare i Danmark men snart på verdensplan, og det går ud over nogle psykologisk. Det vil jeg gerne ændre på,” siger byrådspolitikeren.

Dorte Normann fortæller, at hun fik partinavnet 'Moderate Danske Folk' godkendt den 31. januar. Hendes status på Horsens Kommunes hjemmeside er blevet ændret fra løsgænger til Danske Moderate Folk.

 


Håber på flere kandidater

Med stiftelsen af det nye parti sender Dorte Normann et klart signal om, at hun genopstiller til det kommende byrådsvalg. Partistifteren håber, at andre vil melde sig ind i partiet, og at andre vil melde sig som kandidater for Moderate Danske Folk til kommunalvalget i Horsens Kommune 21. november 2017.

Moderate Danske Folks hjemmeside kan du læse mere om, hvad det nye parti vil arbejde på i Horsens Kommune. Der er også et punkt, der hedder landspolitik, men i første omgang drejer det sig om kommunalvalget i Horsens Kommune, fortæller Dorte Normann.

 


Publiceret: 17. Februar 2017 11:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere