50-årige Michael Jessen er efter mange år med andet arbejde tilbage i Horsens med sin egen ejendomsmæglerbutik på Strandkærvej 20 B.
50-årige Michael Jessen er efter mange år med andet arbejde tilbage i Horsens med sin egen ejendomsmæglerbutik på Strandkærvej 20 B.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ejendomsmægler Michael er tilbage

Michael Jessen, der tidligere var med i Kirkegaards Ejendomskontor, er tilbage som ejendomsmægler i Horsens 

Ejendomsmægler Michael Jessen er tilbage i Horsens.

I 15 år drev han Kirkegaards Ejendomskontor i Horsens med sin daværende kone. Da de blev skilt i år 2005, overtog hun butikken, mens Michael skiftede navn fra Kirkegaard til Jessen og tog sig et job i Nordea Kredit som vurderingsinspektør. Der arbejdede han i 10 år, før han søgte mod Danbolig i Give.

“Jeg kunne mærke, det var sjovere selv at kunne bestemme. Så jeg gik på udkig efter et sted, jeg kunne åbne min egen ejendomsmæglerbutik,” siger den 50-årige ejendomsmægler.

Da Middelfart Sparekasse flyttede fra lokalet på Strandkærvej 20 B i Horsens, slog Michael til. Han købte den 300 kvadratmeter store bygning og åbnede den anden afdeling af Estate i Horsens den 1. juni.

“Det er byens bedste beliggenhed. Det har en fantastisk synlighed, der er gode parkeringsmuligheder, og så er der tre andre ejendomsmæglere på Strandkærvej,” siger Michael.

Da Michael åbnede butikken, ansatte han også ejendomsmægler Julie Holst Hansen. Hun er 31 år, bor i Stensballe og har 10 års erfaring i mæglerbranchen i Horsens.

“Julie har et stort netværk i byen, og hun er en vellidt og dygtig pige,” fortæller Michael, der håber, han kan ansætte flere på et senere tidspunkt.


Der sker noget i Horsens

Michael er født og opvokset i Horsens og bor nu lige udenfor byen på en landejendom. Han var ikke i tvivl om, at det var i Horsens, han skulle åbne sit eget sted.

“Jeg har et netværk i byen, jeg har venner og familie her, og så har jeg min motorcykelklub MC Rynkerne,” griner Michael.

Desuden har Michael kun positive ting at sige om boligmarkedet i Horsens. “Det går forrygende. Horsens er en by, hvor der sker noget på mange fronter. Byen vækster, og det kan mærkes på boligmarkedet. Mange kommer til byen - især fra Aarhus - fordi her er billigere kvadratmeterpriser. Der er også et stort udbud af villaer og byggegrunde.”

Michael og Julie glæder sig til at tage imod boligsøgende og -sælgende i Horsens.

“Vi tager os godt og kærligt af kunden. At flytte er en beslutning, folk træffer få gange i livet. Derfor er det vigtigt, man ikke føler, man bare er et sagsnummer i mængden,” siger Michael.

Estate Horsens på Strandkærvej holder åbningsreception fredag 16. juni klokken 13 - 17, hvor der vil være fadøl og helstegt pattegris til gæsterne.

 

 


Publiceret: 16. Juni 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere