Foto: Pieter Jan Vanstockstraeten
Foto: Pieter Jan Vanstockstraeten
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Helmut Lotti giver koncert i Horsens 

Den 47-årige belgiske sanger Helmut Lotti er i gang med et comeback af de helt store. Efter at have været væk fra rampelyset i adskillige år udgav han i slutningen af 2016 The Comeback Album, som var hans første plade i otte år.

Det nye album blev fulgt op med en netop overstået turné i Tyskland, der bliver fulgt op med en længere turné i efteråret og i vinteren 2017/18 i Tyskland, Schweiz, Belgien og Østrig.

Noget tyder på, fansene har savnet ham, for 80 procent af billetterne til disse koncerter er solgt.

 

Foto fra wikipedia
Foto fra wikipedia

Kommer til Danmark

Helmut Lottis danske fans kan glæde sig til, at han også kommer til Danmark og giver koncert 22. februar 2018 i Forum Horsens, hvor han tidligere har spillet i 2005.

Ifølge koncertarrangøren Horsens & Friends venter der publikum en mere end to timer lang koncert med et helt vidunderligt og velspillende 22 mands orkester samt Helmut Lotti for fuld udblæsning.

 

Hansi Hinterseer kommer til Horsens

 

Publikum kan se frem til at høre de største hits fra Helmut Lottis mange CD udgivelser gennem tiden samt nye sange fra The Comeback Album. Det er en opsamling af de største hits fra 'Helmut Lotti go Classic', 'Out Of Africa' og 'Helmut Lotti – My Tribute To The King' med flere. 

Helmut Lotti fik sit store gennembrud i 1995 med albummet 'Helmut Lotti Goes Classic'. I årene efter fulgte en lang række albums og et væld af duetter med verdensstjerner som Andrea Bocelli, Monserrat Caballé, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.

 

 


Publiceret: 15. Juni 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere