Base Erhverv as holder til på Erhvervsbyvej i Horsens. Bygningen kan ses fra Vejlevej, når man kører ind i Horsens fra syd.
Base Erhverv as holder til på Erhvervsbyvej i Horsens. Bygningen kan ses fra Vejlevej, når man kører ind i Horsens fra syd.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Her går det godt: Horsens-virksomhed på himmelflugt

Omsætning tredoblet fra 50 til 153 millioner kroner


 

Entreprenørvirksomheden Base Erhverv as, der har hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har netop afsluttet sit 14. regnskabsår. Nettoresultatet er femdoblet og omsætningen tredoblet i forhold til forrige år. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Årets nettoresultat efter skat er på 2,6 millioner kroner mod 499.000 kroner året før og bliver af ledelsen betegnet som tilfredsstillende. Resultatet før skat lander på 3,3 millioner kroner mod 925.000 kroner året før. Omsætningen udgør 153 millioner kroner mod 50 millioner kroner året før, og egenkapitalen er nu på 12,8 millioner kroner mod 11,2 millioner kroner året før.

Virksomheden arbejder aktuelt med at opføre et nyt 8.000 kvadratmeter stort arkiv og magasin i Høje Taastrup for Københavns Kommune, og er netop ved at aflevere et 11.000 kvadratmeter stort domicil til Toprent i Stilling samt et nyt pakke- og distributionscenter for GLS Service i Taastrup. Senest har virksomheden afleveret et nyt bilhus for Selfgarage i Middelfart og et 7.000 kvadratmeter stort butikscenter i Vejle Nord samt en ny 1.800 kvadratmeter stor hal for den selvejende institution Parkhallen i Horsens.

Base Erhverv as udfører erhvervsbyggeri i såvel total- som hovedentreprise, og projektudvikling. Siden starten har Base Erhverv as opført mere end 100 erhvervsbyggerier i hele landet.

Base Erhverv blev etableret for 14 år siden på initiativ af Dansk Boligbyg Holding a/s. Virksomheden ejes i dag af Dansk Boligbyg Holding A/S, Base Erhverv Medarbejderselskab ApS og KR Finans ApS. Virksomheden har fælles domicil med søsterselskaberne Base Udvikling as og Dansk Boligbyg a/s i Horsens. Aktiviteterne øst for Storebælt varetages fra Roskilde, hvor Base Erhverv as har kontor sammen med Dansk Boligbyg a/s.

 

 


Publiceret: 12. Juni 2017 13:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere