91-årige Anna Larsen blev i lørdag overfaldet i sin butik i Horsens.
Arkivfoto: Lotte Gyldenvang
91-årige Anna Larsen blev i lørdag overfaldet i sin butik i Horsens. Arkivfoto: Lotte Gyldenvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Horsens: 91-årige Anna overfaldet og røvet i sin butik


 

91-årige Anna Larsen blev lørdag eftermiddag omkring klokken 15.45 overfaldet i sin butik 'Tante Annas Butik', der ligger på hjørnet af Skolegade og Nørregade i Horsens.

“Der kommer en mand ind i blåt arbejdstøj og siger, han skal se det sølvtøj, jeg har deroppe i den anden afdeling, så han må have været her før,” fortæller Anna Larsen til Lokalavisen.

Inden hun nåede hen til skabet med sølvtøj, griber manden fat om hendes skulder og vælter den 91-årige kvinde omkuld, hvorefter han hiver hendes mavebælte med kræmmerpung af hende. I bæltet havde hun en pung med et par tusinde kroner.

 

Tante Annas Butik: 90-årig butiksejer i Horsens

 

Sydøstjyllands Politi søger vidner, der måtte have set røveren, der overfaldt Anna Larsen og stak af med hendes penge. Han beskrives som en dansk mand på 30-40 år, der er almindeligt bygget og har mørkt hår. Han havde måske en hue på.

Efter overfaldet fik Anna Larsen hjælp fra en mand med en lille dreng, hun standsede ude på vejen. Anna Larsen fortæller, at hun har besluttet sig for at få sat videoovervågning op i sin butik, som hun holder åbent på trods af den for hende meget ubehagelige episode for fire dage siden.

Hendes søn Erling Larsen, der driver Møllebo Antik ved Hundslund, fortæller, at hans mor var meget chokeret og rundt på gulvet efter overfaldet. Han rådede hende dog til at gå på arbejde igen og gøre noget konstruktivt i sin antikbutik i Horsens.

"Sådan et fjols. Jeg sagde til hende, at han ikke skal have den fornøjelse, at du skal gå og være bange," fortæller Erling Larsen.

 


Publiceret: 19. April 2017 11:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere