Horsens Kommunes borgmester Peter Sørensen og partiformand Mette Frederiksen fotograferet sammen ved Socialdemokratiets kongres sidste år i Aalborg.
Horsens Kommunes borgmester Peter Sørensen og partiformand Mette Frederiksen fotograferet sammen ved Socialdemokratiets kongres sidste år i Aalborg.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Horsens: Medlemsboom i Socialdemokratiet


 

Medlemmerne strømmer til Socialdemokratiet i Horsens. Den største af socialdemokratiets to partiforeninger i Horsens Kommune, Horsens Partiforening, har i 2016 fået 80 nye medlemmer. Det oplyser partiforeningens formand Bo Skov Johansen.

Medlemsfremgangen hænger til dels sammen med, at partiets hovedkontor kører en introkampagne med gratis medlemsskab i et halvt år, forklarer Bo Skov Johansen.

“Mange benytter sig af tilbuddet og betaler efterfølgende,” fortæller formanden.

Med de 80 nye medlemmer har Horsens Partiforening i skrivende stund cirka 500 medlemmer. Det svarer til en fremgang på næsten 20 procent i 2016 og gør den lokale partiforening til en af de to partiforeninger med størst fremgang i hele landet, oplyser Bo Skov Johansen.

“Vi har selv været aktive på gaden. Mange vil gerne diskutere både lokal- og nationalpolitik, og vi føler, der er en god opbakning lokalt. Vi har en god dialog på gaden, og det har givet pote.”

Partformanden fortæller, at det generelt er de lidt yngre, der har meldt sig under de røde faner i Horsens.

“De har noget på hjerte, og de synes, der er en meget positiv udvikling i Horsens, som de gerne vil være med til at understøtte.”

Socialdemokratiets anden partiforening i Horsens Kommune hedder Horsens Oplands Socialdemokratiske Partiforening. Her er der også kommet flere medlemmer til i 2016, men stigningen har været mere moderat, oplyser formand Per S. Andersen.

Horsens Oplands Socialdemokratiske Partiforening har knap 100 medlemmer.

 


Publiceret: 17. Marts 2017 11:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere