Arkivfoto. 
Polfoto/Mikkel Khan Tariq
Arkivfoto. Polfoto/Mikkel Khan Tariq
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Horsens: Tre mænd med rocker-relation anholdt for narkosalg, vold, og trusler 

Tre mænd fra Horsens er blevet anholdt og sigtet for narkosalg samt vold og trusler. De tre mænd bliver i dag onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens for lukkede døre med henblik på at få dem varetægtsfængslet. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd på 27, 32 og 32 år blev i går anholdt i en større planlagt politiaktion.

"Aktionen blev til på baggrund af en længerevarende politiefterforskning af særligt tre mænd fra Horsens. I forbindelse med anholdelserne foretog vi ransagninger flere steder, hvor der blev fundet narko, kontanter og forskellige typer af våben. Vi vurderer, at de tre mænd har relation til bandegrupperingen Satudarah, og vi ønsker på ingen måde denne gruppering i Horsens. Derfor slår vi hårdt ned på dem nu," fortæller vicepolitiinspektør Peter Balsgaard fra Sydøstjyllands Politi.

Ved politiaktionen blev der anholdt yderligere to mænd på 28 og 38 år, som igen er blevet løsladt.

De tre mænd, der fremstillles i grundlovsforhør, er sigtet for at overtræde Straffelovens paragraf 191, der handler om omfattende narkosalg, som kan give fængsel op til 16 år.

 

 


Rygter

 

Vicepolitiinspektør Peter Balsgaard fra Sydøstjyllands Politi oplyser til Lokalavisen, at politiaktionen i Horsens fandt sted i går om formiddagen.

Politiet har igennem et par måneder efterforsket oplysninger og rygter om, at Satudarah skulle være på vej til at etablere sig i Horsens.

"I Sydøstjyllands Politikreds arbejder vi målrettet på at have så få bander og rockergrupper som muligt. Det er vores hensigt ikke have dem i hele politikredsen," siger Peter Balsgaard fra Sydøstjyllands Politi.

De tre mænd er ifølge politiets vurdering ikke fuldgyldige medlemmer af Satudarah.

Sigtelserne mod dem handler om forhold i Horsens og flere andre steder.

 

 


Publiceret: 14. Juni 2017 09:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere