Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Horsens: Yngre mand sprøjtede dieselolie ud over asfalten på tankstation


 

Politiet blev i morges klokken 04.55 ringet op af en 45-årig mand, der kort forinden havde set en mærkværdig hændelse på Uno-X tankstationen på Sundvej i Horsens.

Da han kørte forbi tankstationen på Sundvej, bemærkede han, der stod en yngre mand og sprøjtede benzin/diesel ud på pladsen med en af tankstationens benzinslanger.

Det var så mærkeligt, at den 44-årige mand vendte om for at se, hvad der foregik, men da han kom tilbage, var manden på tankstationen forsvundet. Han kunne samtidig se, at der var hevet et reklameskilt op fra en stander på tankstationen.

Politiet tog kontakt til en døgnvagt, der kom ud og konstaterede, der var sprøjtet 10-20 liter dieselolie ud på pladsen fra en af standerne. Brandvæsenet blev tilkaldt og rensede dieselolien op.

Personen, der sprøjtede dieselolie, bliver beskrevet som en almindeligt bygget mand på cirka 25 år. Han var klædt i en grå hættetrøje og kørte i en ældre koksgrå/sort personbil.

Der kan betales med både kontanter og kort på tankstationen, så hvis der er betalt med kort, kan det lede politiet på sporet af den yngre mand med den mærkelige opførsel. Det oplyser Horsens Lokalpoliti.

 


Publiceret: 09. Januar 2017 09:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere