Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrudsbølge i Hedensted Kommune: 14 huse udsat for indbrud


 

Der har i løbet af bededagsferien fra torsdag til søndag været ikke færre end 14 indbrud i private villaer rundt omkring i Hedensted Kommune. Hedensted by og Juelsminde er gået fri, mens flere andre byer er blevet ramt af adskillige indbrud.

I Hornsyld har der været fire indbrud på henholdsvis Tværvej, Skovalle, Egevej og Bakkedraget. De to førstnævnte steder er der ikke umiddelbart stjålet noget, mens der er taget smykker og kontanter de to andre steder.

I Lindved har der ligeledes været fire indbrud i samme kvarter på nabovejene Kjærmarksvej, Langemarksvej, Engtoftevej og Kløvermarksvej. Tyvene er gået efter smykker og kontanter.

Rask Mølle blev ramt af tre indbrud i villaer på Hybenvej, Gyvelvej og Skovbrynet, hvorfra der ligeledes er taget smykker og penge.

Ølsted er 'sluppet' med et enkelt indbrud i en villa på Bankagervej, hvor der er taget lidt kontanter fra en pengekasse. 

Det samme gælder Løsning, hvor der på Blichersvej har været indbrud. Herfra skulle der blandt andet være stjålet kontanter.

Endelig er der på Løsningvej syd for Flemming stjålet en Samsung mobil og tablet, en bærbar computer samt smykker og mønter. Det er sket fredag mellem klokken 11.40 og 14.20.

Sydøstjyllands Politi ved ikke, om det er de samme tyve, der har været på spil, men man vil gerne høre fra vidner, der eventuelt har set nogen mistænkelige personer eller biler i de berørte områder.

 


Publiceret: 15. Maj 2017 11:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere