Modelfoto.
Modelfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kvinde 'fra kommunen' rodede rundt i 92-årigs lejlighed i Horsens


 

Torsdag eftermiddag klokken 13.45 ringede det på døren hos en 92-årig kvinde i Mimersgade i Horsens.

Det var en østeuropæisk kvinde, der havde ringet på. På gebrokken dansk sagde hun, at hun kom fra Horsens Kommune, og den 92-årige lukkede kvinden ind i sin lejlighed. 

Kvinden havde dog ikke noget med kommunen at gøre. Hun rodede rundt i den 92-åriges lejlighed i cirka et kvarter, hvorefter hun atter forsvandt.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at man endnu ikke ved, om der er blevet stjålet noget fra adressen, men man betragter episoden som tricktyveri eller forsøg på tricktyveri.

"Der er ingen tvivl om, at hun har været inde for at prøve at franarre kvinden et eller andet," siger vicepolitiinspektør Andreas Bryld Hansen.

Den østeuropæiske kvinde beskrives som  25-30 år, 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun var lys i hunden og havde mellemlangt hår. Hun var iført nogle blå sko og medbragte nogle slikposer.

"Når der er nogen, der ringer på, så kig lige, hvem det er. Hvis ikke det er nogen, I kender, så bed dem om at gå igen og ring efter politiet," lyder opfordringen fra Andreas Bryld Hansen.

 

 


Publiceret: 17. Marts 2017 10:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere