Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Prisvindende restaurant åbner snart med gratis burgere


 

Den prisvindende burgerrestaurant The Burger Shack slår for første gang dørene op i Horsens på lørdag den 17. juni klokken 11.30 med gratis burgere til de første 100 gæster i restauranten i Graven 5.

Når de første 100 gratis burgere er givet ud, kan man købe en Shack Burger menu til reduceret pris - nemlig 50 kroner. Det tilbud gælder resten af dagen og en uge frem.

The Burger Shack i Horsens bliver den fjerde Shack-restaurant i Danmark og sågar den første franchiseejede restaurant. Det skriver The Burger Schack i en pressemeddelelse.

”Folk i Horsens snakker, og især de unge er helt oppe at køre over, at The Burger Shack kommer til byen. Det betyder, at der er store forventninger til os, som vi glæder os til at leve op til, da vi selv har rigtig store forventninger til åbningen. Vi står klar med byens bedste burger, når vi åbner, " siger Gabriella Dam, Restaurant Manager på The Burger Shack, Horsens

Med værdier som økologi, bæredygtighed og fokus på dyrevelfærd, så adskiller The Burger Shack sig fra mange af de andre spisesteder i Horsens, og målet er også at blive 100% økologisk. Grøntsagerne er økologiske, kødet kommer fra dansk kvæg, som har bevæget sig frit og naturligt, og alt overskydende mad bliver afleveret til REFOOD. Dermed mindsker The Burger Shack madspild og hjælper med at skabe en bæredygtig fremtid. 

Du kan få en Shack Burger til 50 kroner og en Shack Burger menu til 80 kroner, hvori der indgår en Shack Fries og en sodavand. Prisen gør det muligt for selv en studerende at nyde en lækker burger. Derudover kan der tilkøbes bacon og ost for 5 kroner ekstra.

I øjeblikket kan The Burger Shack findes i Aarhus, hvor de åbnede for lidt over et år tilbage, og sidenhen har det taget fart. Herning og Randers er siden også blevet en del af det gode selskab, og der er stadig vokseværk. Inden året er omme, skulle kæden gerne have udvidet med yderligere tre restauranter.

Åbningsdagen bliver en dag, indbyggerne i Horsens kan glæde sig til. En dag i festens tegn, for det er ikke hver dag, man får lov at åbne en ny restaurant. Derfor opfordrer The Burger Shack alle horsensianere til at komme forbi og tage del i festlighederne og få én på opleveren smagsmæssigt.

The Burger Shack glæder sig til at byde alle gæster velkommen i løbet dagen.

 

 


Publiceret: 14. Juni 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere