Pia Mikkelsen bliver daglig leder af ny genbrugsbutik i Horsens. Foto: Annette Schmidt.
Pia Mikkelsen bliver daglig leder af ny genbrugsbutik i Horsens. Foto: Annette Schmidt.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Røde Kors åbner møbelbutik i Horsens 

Lørdag 14. januar klokken 10 åbner en ny genbrugsbutik i Horsens.

Det er Røde Kors, der åbner en butik med møbler, nips og bøger med mere på Sundtorvet, hvor Røde Kors i forvejen har en tøjbutik, der åbnede for et halvt år siden.

 

Ny genbrugsbutik med tøj: Røde Kors er tilbage i Horsens

 

"Vi har fået en fantastisk modtagelse med tøjbutikken på Sundtorvet, og det har givet os mod tro på, at der også er basis for en butik med øvrige genbrugsting. Vi forventer naturligvis at kunne tjene yderligere ved at åbne butik nummer to, så vi får ressourcer til at løfte endnu flere," skriver Røde Kors Horsens i en pressemeddelelse.

 


Lager i Tvingstrup

Den nye genbrugsbutik mangler lagerplads og samarbejder derfor med Røde Kors genbrugsbutikken i Tvingstrup, der har plads til at tage imod donationer til den nye butik på Sundtorvet i Horsens. 

Pia Mikkelsen, der er daglig leder af tøjbutikken på Sundtorvet, bliver også daglig leder af den nye butik.

 

Ny genbrugsbutik med tøj: Røde Kors er tilbage i Horsens

 

"Vi har fået en god stab af frivillige, som nyder arbejdet i butikken og med sorteringen af de store mængder tøj, vi modtager hver uge. De ser også frem til at få flere kolleger i møbelbutikken. De nye frivillige skal dels stå i butikken dels sørge for at hente genstande til butikken fra Tvingstrup. Den nye butik tager naturligvis også mod donationer, og afhentningen heraf bliver koordineret med Tvingstrup-butikken, der har opbevaringsmulighed, til der bliver plads i den nye butik i Sundparken," siger Pia Mikkelsen.

Nye frivillige er velkommen til at henvende sig i genbrugsbutikken, der starter med at have åbent fredag klokken 13-17 og lørdag klokken 10-13.

 


Publiceret: 06. Januar 2017 10:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere