Stark i Horsens holder åbent hus lørdag 22. april fra kl. 9, hvor 20 leverandører af alt til hus og have forstærker byggemarkedets egne folk.
Stark i Horsens holder åbent hus lørdag 22. april fra kl. 9, hvor 20 leverandører af alt til hus og have forstærker byggemarkedets egne folk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stark Horsens Syd holder åbent hus med tips til hus og have

20 leverandører forstærker Starks egne folk lørdag 22. april 

Lørdag 22. april slår Stark på Thorsvej 10 dørene op til åbent hus for borgere i Horsens og omegn med professionelle ambitioner, når der skal bygges eller fornyes i hus og have.

Udover Starks egne specialister står 20 leverandører klar med ekspertråd og vejledning om alt fra hårdttræsterrasser og flisegange til grillfaciliteter i markedets højeste kvalitet.

Allerede fra kl. 9 vil besøgende kunne kigge forbi og få specialistrådgivning og skarpe tip.

“Mange henvender sig til os, fordi vi tilbyder den seriøse og professionelle rådgivning, som de kan tage med hjem og bruge til at løfte kvaliteten af deres projekter,” siger trælastdirektør Knud Erik Fisker i en pressemeddelelse fra Stark.

“Til vores åbent hus-arrangement har vi skruet yderligere op, idet vi har allieret os med leverandørernes egne eksperter, og vi står alle sammen klar til at dele ud af vores viden og knowhow,” fortsætter han.

Foruden inspiration, gode tips og råd samt produktdemonstrationer byder åbent hus i Stark Horsens på tilbud på dagen samt nyheder til hus og have.

 


Smagsprøver og kaffe

Horsens-borgerne kan for eksempel opleve markedets mest avancerede robotplæneklippere, der fjernstyres med en app på mobilen. Derudover er der alt fra højeffektiv træbeskyttelse og udendørs maling til grilludstyr på programmet.

Dagen igennem vil der også være gratis smagsprøver, ligesom Stark byder på gratis kaffe og rundstykker om morgenen og serverer friskgrillede pølser til frokost.

Endelig kan de besøgende bidrage til kampen mod kræft, idet Stark donerer en krone til Kræftens Bekæmpelses kampagne 'Mand det nytter' for hver bærepose, der sælges i Stark.

 


Publiceret: 16. April 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere