Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Straksdom og indrejseforbud til mand fra Bosnien efter tyveriforsøg i Horsens 

En 32-årig mand fra Bosnien blev mandag idømt en straksdom på 30 dages fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i seks år.

Det skete ved et grundlovsforhør ved Retten i Horsens, efter at den bosniske mand sent søndag aften blev taget på fersk gerning for et tyveriforsøg mod Banedanmark i Horsens.

Banedanmark kontakte politiet søndag klokken 22.38, da man kunne se på overvågning, at en varebil var bakket hen til en gitterport ved virksomheden på Bygholm Parkvej i Horsens.

Da politiet nåede frem, var gitterporten opbrudt, og der var blevet læsset cirka 55 pallerammer til en værdi af 5.500 kroner på varebilen.

Politiet fik fat i varebilen og slog en klo i den 32-årige bosniske, som havde begået tyveriet sammen med to kumpaner. De slap dog væk i en anden bil, oplyser lokalpolitiet i Horsens.

Sydøstjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 32-årige mand ved grundlovsforhøret erkendte tyveriet. Bosnieren fortalte, at han var kommet til landet tre dage tidligere og i øvrigt ikke har nogen tilknytning til Danmark.

 


 

 

 


Publiceret: 10. Januar 2017 10:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere