Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Straksdom og indrejseforbud til mand fra Bosnien efter tyveriforsøg i Horsens


 

En 32-årig mand fra Bosnien blev mandag idømt en straksdom på 30 dages fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i seks år.

Det skete ved et grundlovsforhør ved Retten i Horsens, efter at den bosniske mand sent søndag aften blev taget på fersk gerning for et tyveriforsøg mod Banedanmark i Horsens.

Banedanmark kontakte politiet søndag klokken 22.38, da man kunne se på overvågning, at en varebil var bakket hen til en gitterport ved virksomheden på Bygholm Parkvej i Horsens.

Da politiet nåede frem, var gitterporten opbrudt, og der var blevet læsset cirka 55 pallerammer til en værdi af 5.500 kroner på varebilen.

Politiet fik fat i varebilen og slog en klo i den 32-årige bosniske, som havde begået tyveriet sammen med to kumpaner. De slap dog væk i en anden bil, oplyser lokalpolitiet i Horsens.

Sydøstjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 32-årige mand ved grundlovsforhøret erkendte tyveriet. Bosnieren fortalte, at han var kommet til landet tre dage tidligere og i øvrigt ikke har nogen tilknytning til Danmark.

 


 

 

 


Publiceret: 10. Januar 2017 10:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Horsens
Seneste
Lokalavisen Horsens
Mest læste
Lokalavisen Horsens
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt