Stemningsbillede fra Lungeforeningens stand på Sundhedsmessen sidste år.
Stemningsbillede fra Lungeforeningens stand på Sundhedsmessen sidste år.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sundhedsmesse i Horsens

Mød behandlere til en uformel snak, få testet din hørelse eller spil basket med HIC Horsens til sundhedsmesseDeltagere i sundhedsmessen

Tandlæge
Fodterapeut
Hørebutik
Fysioterapeut
Kiropraktor
Fit og sund
Psykolog
Diverse patientforeninger
Apotek
Sundhedsteam
Sparekassen Kronjylland
Butterfly - Træning for kvinder
Jar House
Golfklub
HIC Basket

 

Går du i for små - eller måske bare forkerte - sko? Har du en hørelse som en 80-årig, selvom du kun er 35 år? Det og meget mere kan du få svar på lørdag 7. januar fra klokken 11 - 14 til sundhedsmesse i Horsens Sundhedshus.

“Vi har fokus på en levende messe, hvor folk ikke bare skal komme for at høre, men også for at prøve,” siger eventkoordinator Mette Paludan.

Fysioterapeuterne og kiropraktorne har lavet en fælles rygklinik, hvor man kan stille spørgsmål om rygproblemer og prøve at blive behandlet med en k-laser, der reducerer rygsmerter. Tandlægerne står klar til en snak om, hvordan du kommer snorken til livs, og Lungeforeningen giver lungetests. Husets psykologer kan give dig svar på dine spørgsmål i afslappede rammer.

“Det er en uformel dag, hvor man kan få sig en snak med behandlerne uden at skulle bestille tid,” siger Mette Paludan.

 


Aktiviteter for alle

Temaet for messen er sundhed og familie, og der er sørget for, at alle kan være med.

“Der er noget for alle aldre. Der er to træningssale med et kæmpe legeland til børn, hvor der blandt andet er nogle store hoppeborge. Der er også aktiviteter i bassinet med Gigtforeningen og bassintræning for brystkræftramte,” siger Mette Paludan.

Messen bliver åbnet af borgmester Peter Sørensen klokken 11. Klokken 12 er der et foredrag om, hvordan man kan lindre tinnitus. Man kan skyde straffe med HIC basket og få sunde smagsprøver fra Jar House. I løbet af dagen afholdes en konkurrence.

“Der kommer til at være masser af messetilbud på dagen. Det kan være billige multitabletter fra apoteket eller behandlinger som en omgang saltterapi fra Pro-aktiv,” siger Mette Paludan. Til messen kan man møde størstedelen af de behandlere, der til daglig holder til i Sundhedshuset.

“Vi holder messen for at give borgere et indblik i, hvilke muligheder der er for behandling, og for at vise de mange forskellige behandlere, der er specialiserede i sit felt. Vi gør det også, så folk kan få en snak med byens patientforeninger, der kan hjælpe i en svær tid,” siger Mette Paludan.

Der er gratis adgang til messen i Sundhedshuset på Grønlandsvej 1 i Horsens.


Publiceret: 06. Januar 2017 11:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere