Tina Skovgaard sidder klar med saksen til at tage imod enhver, der har brug for en klipning, i salon Cut’N’Cosy på Sønderdalvej tæt ved Klovborg.
Tina Skovgaard sidder klar med saksen til at tage imod enhver, der har brug for en klipning, i salon Cut’N’Cosy på Sønderdalvej tæt ved Klovborg.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tina har åbnet frisørsalon i sin fars barndomshjem

26-årig frisør har ryddet garagen og indrettet salon i hjemmet
 

'Ryd lige garagen, når du kommer hjem. Så kommer jeg i morgen tidlig og laver en salon'.

Sådan sagde Tina Skovgaards far, da hun for nylig var hjemme at spise hos sine forældre. Tina er frisør og stod uden arbejde, da frisørsalonen i Bytorv Horsens lukkede her i foråret. Hendes far havde flere gange tidligere forsøgt at overtale Tina til at åbne sin egen salon i hjemmet på Sønderdalvej 23 ved Klovborg - og denne gang fik han sin vilje.

“Han stod her næste morgen og spurgte, hvor jeg skulle have stikkontakter,” fortæller 26-årige Tina med et smil.

Derfra gik det stærkt med at indrette salonen, som åbnede i begyndelsen af maj. Tina fik hjælp af sin kæreste, sin søster og hendes kæreste og altså sin far. Han er vokset op i huset på Sønderdalvej, som Tina for et år siden købte af sin farmor, der er flyttet i en lejlighed i Brædstrup.

“Min far synes, jeg skulle indrette salon her i hans barndomshjem.”


Kunder banker på døren

Tina Skovgaard er uddannet og har arbejdet hos Poul M i shoppingcentret Bloms Butikker i Skanderborg, inden hun for en kort periode var hos frisøren i Bytorv Horsens. Det har derfor været noget af en omvæltning at have salon i eget hjem.

“Jeg skal vænne mig til, at folk kommer og banker på min dør og spørger, om jeg har tid,” fortæller Tina.

Hun er dog indstillet på at være fleksibel og har allerede haft mange kunder om aftenen og i weekenden uden for den almindelige åbningstid. “Jeg skal være her, når folk har tid.”


Babyer og pensionister

Et skilt ude ved hovedvejen viser vej ind til frisørsalonen, som hedder Cut'N'Cosy. Cosy betyder hyggelig på engelsk, og det er netop tanken, at salonen skal være et stille og roligt sted med plads til alle.

“Jeg sætter stor pris på både at klippe pensionister, babyer og de helt unge moderne mennesker. Jeg tager mig god tid, hvis man gerne vil ha' en god snak og gjort noget ekstra ud af styling, og jeg sætter mig gerne på gulvet og klipper børn, hvis der er brug for det. Man skal føle sig hjemme her,” fortæller Tina.

“Jeg håber at banke en rigtig god salon op. Jeg har mange faste kunder, der er fulgt med, og den første måned er gået over al forventning.”

 

 


Publiceret: 16. Juni 2017 19:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
ANNONCER
Se flere