Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Uheldig tyv sendt bag tremmer i 14 dage: Politiet ledte efter nogle andre - men fandt ham


 

En 20-årig mand fra Rumænien blev i går, onsdag, fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens, hvor han blev varetægtsfængslet i 14 dage.

Den 20-årige mand var natten til onsdag klokken 03.30 blevet standset og anholdt i sin bil, der indeholdt diverse elværktøj, håndværktøj og tre kædesave, som politiet mener er tyvekoster.

"Vi har en formodning om, hvor tyvekosterne stammer fra. Det er vi ved at undersøge," oplyser Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Den unge østeuropæer forsøgte at stikke af i sin bil, da en patrulje forrige nat stødte på ham på Vestre Ringvej i Stouby. Han blev dog hurtigt bragt til standsning og altså anholdt for mistanke om tyveri.

Patruljen kørte rundt i området, fordi der en halv time tidligere havde været indbrud i Daugård Multicenter, der ligger få kilometer fra Stouby. Her var to mænd flygtet i en bil, da de blev opdaget af en kvinde, der dyttede af dem.

 

Læs også: Kvinde dyttede og skræmte indbrudstyve væk

 

Politiet mener dog ikke, at den 20-årige rumæner havde noget at gøre med tyveriet i Daugård Multicenter. Han var så og sige uheldig at være det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, hvilket altså foreløbig koster ham 14 dage bag tremmer.

 

 


Publiceret: 18. Maj 2017 09:45
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Horsens

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere